Social
Redactor: Sergiu Barbuța
06 septembrie 2021

Plantație de canabis, descoperită în regiunea Cernăuți

Plantație de canabis, descoperită în regiunea Cernăuți
06 septembrie 2021

Plantație de canabis, descoperită în regiunea Cernăuți

Un bărbat în vârstă de 33 de ani din regiunea Cernăuți a fost reținut de polițiști pentru trafic de droguri după ce în gospodăria sa a fost găsită o cultură de canabis cu peste 2.500 de plante, dar și o cantitate mare de masă vegetală uscată, informează Departamentului de comunicare al Direcției principale a Poliției Naționale din regiunea Cernăuți. Cazul a fost înregistrat în localitatea Mitcău din fostul raion Zastavna.

Cultură de canabis a fost descoperită de polițiști în urma unei percheziții domiciliare. Totodată, oamenii legii au depistat 20 de kilograme de masă vegetală uscată de culoare verde, dispozitive destinat consumului de droguri, o armă cu țeavă ghintuită, peste 100 de muniții și două pistoale.

Se remarcă faptul că în trecut infractorul s-ar mai aflat în vizorul poliției. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 7 ani de închisoare.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu


Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 372


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți