Social
17 martie 2022

Poliția Națională Cernăuți: 7 ani de închisoare pentri trafic de copii

Poliția Națională Cernăuți: 7 ani de închisoare pentri trafic de copii
17 martie 2022

Poliția Națională Cernăuți: 7 ani de închisoare pentri trafic de copii

Cetățenii străini, care au încercat să transporte ilegal copii de la mame surogat peste frontieră, au fost arestate, a declarat într-un comentariu pentru audiovizualul public UA:Bucovina, purtătoarea de cuvânt apoliției națioanle din regiunea Cernăuți, Karolina Maryșeva.

Doi bebeluși, pe care doi cetățenii chinezi au încercat să-i introducă ilegal într-o țară străină, au fost născuți de mame purtătoare de sarcină (mame surogat) din orașul Kiev. Bărbații au fost arestați preventiv. 

Astfel, prin intermediul unui translator, străinii au fost intervievați și li s-a cerut să prezinte telefoanele pentru verificare. Potrivit bărbaților reținuți, ei trebuiau să transporte copiii născuți de mamele-surogat din Kiev la două familii din China.

Polițiștii cernăuțeni au identificat persoanele care i-au adus pe copii din capitala țării la punctul de control Porubna de la frontier dintre Ucraina și România. Potrivit poliției, copiii s-au născut la Kiev în clinici private de sănătate reproductivă și maternitate surogat.

Sancțiunea articolului prevede pedeapsa cu închisoare până la 7 ani

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 974


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți