Social
Redactor: Elvira Chilaru
08 februarie 2019

Polițiștii din Transcarpatia se ocupă de extorcări masive de bani de la turiștii din România. Conducerea regiunii promite că va lua măsuri

Polițiștii din Transcarpatia se ocupă de extorcări masive de bani de la turiștii din România. Conducerea regiunii promite că va lua măsuri

Misiunile diplomatice ale României se adresează către  MAE al Ucrainei privind extorcările masive de mită de către colaboratorii poliției de la turiști  în Transcarpatia – informează serviciul de presă al Administrației Regionale de Stat.

Administrația Regională de Stat de la Ujgorod cere scuze de la cetățenii români, care tranzitează Transcarpatia  pentru a  ajunge la  faimoasa  stațiune de schi „Bukovel“ și se confruntă cu fapte de extorcare în masă a banilor la  posturile de poliție din raioanele Teaciv  și Rahiv.

După cum au informat portalurile de știri din regiune, polițiștii  îi acostează pe  turiștii  români, le adresează pretenții nefondate pentru ca în continuare  să ceară  „amenzi neoficiale“, adică mită, fenomenele au căpătat caracter de masă, de aceea au devenit obiectul unor demersuri  din partea  misiunilor  diplomatice ale României  către Ministerul Afacerilor Externe al Ucraine. Despre cazurile  de extorcare de bani  de către polițiștii din Transcarpatia  a fost informată conducerea MAE al Ucrainei, se întreprind măsuri speciale de investigații.

„Noi în calitate  de  organ al puterii  executive centrale facem tot posibilul pentru ca asemenea incidente  dezagreabile,  care compromit regiunea noastră, să fie stopate. Cu toate acestea, în caz dacă ele se vor repeta  ne adresăm către turiștii români cu apelul  să comunice  la unitatea de serviciu al Departamentului Poliției Naționale din Transcarpatia  la numerele de telefon:. +38 (0312) 61-45-70, 61-59-85, să anunțe despre  cazurile  de extorcare de bani la  telefoanele de  asistență ale  MAI: 0-800-50-02-02 (gratuit în Ucraina),la  secția  de securitate internă a Departamentului Poliției Naționale a Ucrainei  din regiunea Transcaraptia +38 (0312 ) 695-535, precum și la adresa mea de e-mail: info@moskal.in.ua” – ne-au informat la Centrul de presă al ARS.

Elvira CHILARU pentru Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 852

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți