Social
22 martie 2022

Postare virală. Ce a pățit o antrenoare de fitness din Ucraina într-o benzinărie din România: „Am început să plâng instant. Așa ceva?!”

Postare virală. Ce a pățit o antrenoare de fitness din Ucraina într-o benzinărie din România: „Am început să plâng instant. Așa ceva?!”
22 martie 2022

Postare virală. Ce a pățit o antrenoare de fitness din Ucraina într-o benzinărie din România: „Am început să plâng instant. Așa ceva?!”

„Am început să plâng instant. Așa ceva?!” Yulia Chernitskaya, o antrenoare de fitness din Ucraina, refugiată în România din cauza războiului izbucnit în țara vecină, a povestit pe pagina ei de Facebook o experiență care a marcat-o zilele acestea. Povestea a devenit virală.

Yulia a fugit din calea războiului din Odessa și s-a refugiat în România, alături de cei patru copiii ai ei.

Aseară, ea se afla cu mașina într-o benzinărie din zona Moeciu, Brașov, și a fost abordată de un un bărbat de 60-65 de ani care i-a oferit două bancnote de câte 100 de lei după ce a observat numărul de Ucraina pe care îl avea pe mașina ei, potrivit gsp.ro (GAZETA SPORTURILOR).

Acești bani i-am primit de la un bărbat de 60-65 de ani într-o benzinărie, când am ieșit și mă îndreptam spre mașină, după ce achitasem la casă. M-a întrebat în română 'Ucraina?', 'Ucraina', i-am răspuns că da.

Probabil m-a așteptat când a văzut numărul de Ucraina. Și-a deschis portofelul, mi-a dat 100 de lei și a spus 'Slavă Ucrainei!'. Am început să plâng. Am refuzat să iau bani, mai ales că am văzut că avea o mașină veche. Însă el și-a deschis iar portofelul și mi-a mai dat 100 de lei, mi-a spus că sigur am nevoie.

Nu mi-am putut stăpâni lacrimile. Până la urmă, nici nu știe că am patru copii care mă așteaptă. Și bine că nu i-am spus, că sigur își golea portofelul. Am vrut să-l îmbrățișez, dar nu m-a lăsat. Dacă acest om îmi citește postarea trebuie să știe că a ajutat o mamă a patru copii.

Am stat în tăcere în mașină, mi-am șters lacrimile și nu puteam înțelege. Așa ceva?!”, a scris Yulia Chernitskaya.

Postarea ei s-a viralizat rapid pe Facebook: a adunat peste 32 de mii de aprecieri și 13 mii de share-uri.

 

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 271


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți