Social
Redactor: Svetlana Pantea
22 februarie 2021

Preşedintele Ucrainei planifică reconstrucţia aeroportului din Cernăuţi

Preşedintele Ucrainei planifică reconstrucţia aeroportului din Cernăuţi

Până în 2025, în Ucraina se planifică o creştere a pieţei transportului aerian internaţional până la 25 milioane de pasageri.  

În anul 2021, Ucraina va începe reconstrucţia pistelor de pe aeroprturile Ujgorod, Poltava, Cernăuţi, Kriviy Rig, Jitomir şi Vinniţa, a anunţat şeful adjunct al Biroului Preşedintelui Ucrainei, Kyrylo Tymoşenko  în cadrul forumului ucrainean “Ucraina 30. Infrastructura”, desfăşurat la Kiev.

“Anul acesta începem reconstrucţia pistelor de decolare şi aterizare ale aeroporturilor din ţara noastră, şi anume, a celor din Ujgorod, Poltava, Cernăuţi, Krivyi-Rig, Jitomir şi Vinniţa. De asemenea, se lucrează asupra modernizării aeroporturilor din Herson şi Mikolaiv”, a spus el.

Potrivit prezentării, până în 2025 în Ucraina se planifică creşterea pieţei de transportare aeriană internaţională până la 25 milioane de pasageri şi 200 mii tone de marfă pe an. În plus, obiectivul principal este creşterea pieţii aeriene interne până la 4 milioane pasageri şi până la 5 mii tone de marfă pe an.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 297


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți