Social
02 iulie 2020

Primăria de Cernăuți: Pensionari vor consuma produse alimenatre expirate

Primăria de Cernăuți: Pensionari vor consuma produse alimenatre expirate

Produsele expirate nu au fost aruncate la gunoi și nici nu au fost utilizate. Primarul Oleksii Kaspruk a decis să transmită ”gunoiul alimentar” celor mai vulnerabile familii, bătrânilor săraci și singuratici.

Astel, primarul orașului Cernăuți a semnat o dispoziție cu privire la transferarea către Centrul de deservire socială a pensionarilor și celor defavorizați ”Turbota” a unei cantintități însemnate de  produse alimentare din grădinițe, ale căror termen de consum a expirat. Această informație a fost postată pe pagina de Facebook ”Realitatea_Cernăuți”.

Potrivit autorilor, încă la începutul lunii aprilie curent (în perioada de carantină), în depozitele  grădinițelor cernăuțene se aflau mari cantități de produse alimentare. Abea după trei luni (au așteptat expirarea termenul de valabilitate a produselor alimentare) șeful departamentului orășenesc pentru învățământ și știință a primit instrucțiuni din partea primarului  cu privre la transmiterea acestor cantități de cartofi, crupe alimentare, mirodenii și produse de cofetărie Centrului Teritorial Municipal de Servicii Sociale din Cernăuți. Probabil, pentru a nu fi aruncate la gunoi.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 523

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți