Social
Redactor: BucPress
23 martie 2022

Primăria Suceava a trimis un al treilea transport umanitar către orașul Cernăuți

Primăria Suceava a trimis un al treilea transport umanitar către orașul Cernăuți
23 martie 2022

Primăria Suceava a trimis un al treilea transport umanitar către orașul Cernăuți

Primăria Suceava a trimis un al treilea transport umanitar către orașul Cernăuți. Primarul de Suceava Ion Lungu a declarat că noile ajutoare constau în mașini de spălat și uscătoare profesionale. Anterior, împreună cu Primăria Timișoara au fost  trimise cinci generatoare de curent.

Municipalitatea suceveană a mai trimis către Cernăuți două tiruri cu saltele, saci de dormit,  rezervoare de apă, corturi,  truse de prim ajutor. Primarul a afirmat că municipalitatea ajută și la integrarea copiilor din Ucraina în România.

„Am avut astăzi dimineață o întîlnire cu un lot de natație din Ucraina, în majoritate din zona Cernăuti. Este vorba despre 24 de copii și 3 antrenori care au asigurată gratuit cazarea și masa la Liceul cu Programa Sportiv, iar antrenamentele au loc la bazinul de înot de la Școala Gimnazială nr.3”.

Copiii refugiați vor participa în această săptămînă la un concurs de natație la Bacău, cu aprobarea Federației Române de specialitate.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Urmăriți-ne și pe platforma Telegram

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 281


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți