Social
15 februarie 2022

Primarul Kliciuk i-a rugat pe cernăuțeni să nu intre în panică

Primarul Kliciuk i-a rugat pe cernăuțeni să nu intre în panică
15 februarie 2022

Primarul Kliciuk i-a rugat pe cernăuțeni să nu intre în panică

Primarul i-a rugat pe cernăuțeni să nu intre în panică. Primarul orașului Cernăuți, Roman Kliciuk a făcut un apel către locuitorii orașului și i-a rugat să inspecteze subsolurile și demisolurile pentru adăposturi în cazul unei amenințări de invazie militară.

De asemenea, primarul a dat ordin cu privrie la desfășurarea campaniei de instruire a civililor în cazul declarării stării de urgență sau a stării de război. Despre acest lucru edilul a comunicat pe contul său de Fcebook, informează audiovizualul puiblic UA:Bucovina.

Potrivit primarului, grupul de lucru va verifica starea adăposturilor și va elabora un plan de acțiuni concrete în Cernăuți în cazul agresiunii Federației Ruse împotriva Ucrainei.

Kliciuk s-a adresat șefilor asociațiilor de locuințe și serviciilor comunale să pregătească strcitul necesar în subsoluri, în caz de stare de urgență, și i-a îndemnat pe cernăuțeni să nu intre în panică.

Agenția BucPres– www.bucpress.eu 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 918


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți