Social
Redactor: Svetlana Pantea
23 februarie 2021

Primul lot de vaccin anti-Covid-19 a ajuns în Ucraina

Primul lot de vaccin anti-Covid-19 a ajuns în Ucraina

Primul lot de vaccin împotriva coronavirusului a ajuns deja în Ucraina. Avionul de marfă TK 6289 Istambul-Kiev al companiei Turkish Airlines, care transporta vaccinul a aterizat pe aeroportul internaţional „Borispil” din capitală la ora 11:07 min.

Nava aeraină, în care se afla vaccinul a zburat din India, cu o aterizare la Istambul. Livrarea primului lot de 500 mii doze de vaccin AstraZeneka (CoviShield) a fost suprevegheată de ministrul sănătăţii al Ucrainei, Maskym Stepanov.

Anterior, serviciul de presă al aeroportului „Borispil” a spus că avionul, care se aşteaptă să sosească, este un avion de marfă, şi că acesta va fi deservit în zona de regim a aeroportului şi nu în zona de acces public. Cu o zi înainte, biroul preşedintelui ucrainean a anunţat că primul lot de vaccin COVID-19, fabricat de Oxford / AstraZeneca, este aşteptat în Ucraina marţi dimineaţă, 23 februarie. Pe 22 februarie, vaccinul Oxford / AstraZeneca (Covishield) împotriva COVID-19, produs în India, a fost înregistrat în Ucraina.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 221


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți