Social
Redactor: Mariana Struț
15 mai 2019

Problema câinilor maidanezi din Cernăuți

Problema câinilor maidanezi din Cernăuți

Numărul maidanezilor în orașul Cernăuți a fost precizat ultima dată în anul 2016. Activiștii publici, funcționarii de stat, lucrătorii centrului de sterilizare, deputații și locuitorii orașului Cernăuți au participat la dezbateri pe marginea acestei probleme, informează Agenția BucPress.

În cadrul dezbaterilor, participanții au susținut că problema maidanezilor există de mult în orașul Cernăuți, dar în ultima perioadă este una critică.

În data de 14 mai șeful Serviciului de stat al consumătorilor din orașul Cernăuți, Serghii Lazarev, a făcut publică o statistică îngrijorătoare. În perioada celor 4 luni a anului în curs 212 persoane au fost atacate de câini, între aceștia 59 de copii. În Parcul Central din Cernăuți de la începutul anului au fost atacați 5 cetățeni.

În urma dezbaterilor au fost luate decizii de a aduce evidența maidanezilor, stoparea creșterii numărului câinilor vagabonzi prin sterilizare, controlul introducerii în orașul Cernăuți a maidanezilor și organizarea unui grup de inițiativă în soluționarea acestei probleme.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 283

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți