Social
Redactor: Sergiu Barbuța
21 iulie 2021

Prognoza ONU: Populația Ucrainei va scădea cu aproape 50 la sută

Prognoza ONU: Populația Ucrainei va scădea cu aproape 50 la sută

Conform celei mai recente prognoze a Organizației Națiunilor Unite (ONU), Ucraina va pierde până la 45% din populație, până în anul 2100.

Potrivit analiștilor ONU, care au publicat recent o prognoză a schimbărilor populației, care va trăi până în 2100 în ţările fostei URSS, în țara noastră mortalitatea depășește natalitatea de 2,5 ori.

Se estimeaă că până în 2100, în Republica Moldova populația va scădea cu 50% , în Ucraina şi Lituania - cu 45%, în Letonia - cu 42%, în Georgia - cu 37%, în Belarus - cu 21% și în Rusia - cu 14%.

În același timp, în republicile asiatice, se preconizează creşterea populaţiei, în special în Tadjikistan - cu 172%, Kârgâzstan - cu 71% și Kazahstan - cu 50%.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 273


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți