Social
29 septembrie 2021

Proiect prezidențial. Terenuri de sport în fiecare curte

Proiect prezidențial. Terenuri de sport în fiecare curte
29 septembrie 2021

Proiect prezidențial. Terenuri de sport în fiecare curte

În cadrul programului Președintelui Volodimir Zelenski „Ucraina sănătoasă” continuă implementarea proiectului „Parcuri active - locațiile unei Ucraine sănătoase”, care are ca scop crearea condițiilor pentru activitatea fizică a cetățenilor și promovarea unui stil de viață sănătos în rândul ucrainenilor, potrivit informației postate pe site-ul oficial al Biroului Președintelui.

În special, proiectul prevede crearea de locații de parcuri cu terenuri de sport în toate orașele ucrainene. Aproximativ 100 de „parcuri active” au fost deja deschise în diferite orașe ale Ucrainei, până la sfârșitul anului vor fi inaugurate alte 600 de terenuri de sport.

Fiecare parc cu terenuri pentru practicarea sporturilor favorite este echipat cu coduri QR, datorită cărora vizitatorul se poate antrena, alegându-și propriul antrenor din vedete pop, cinema, sportivi profesioniști sau antrenându-se cu președintele Ucrainei.

De asemenea, proiectul prevede amenajarea terenurilor de sport, practic în fiecare curte. Pănâ la sfârșitul anului 2022 vor fi construite și amenajate 10 mii de terenuri de sport.

Agenția BucPress  - www.bucpress.eu  

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 233


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți