Social
23 septembrie 2021

Proteste în incinta primăriei Cernăuți: Vrem să lucrăm! Sunteți nerușinați și iresponsabili

Proteste în incinta primăriei Cernăuți: Vrem să lucrăm! Sunteți nerușinați și iresponsabili
23 septembrie 2021

Proteste în incinta primăriei Cernăuți: Vrem să lucrăm! Sunteți nerușinați și iresponsabili

Protestatari în primăria orașului Cernăuți. Astăzi, 23 septembrie, înainte de sesiunea Consiliului orășenesc Cernăuți, un grup de angajați ai întreprinderii de utilități ”Ordine în casa 11” au venit în sala de ședințe.

Angajații întreprinderii vor să lucreze și cer autorităților orașului să fie auzite doleanțele lor. Grupul de măturători a înconjurat prezidiul, au stat în spatele primarului. Secretarul Consiliului orășenesc, Marina Kiriliuk a cerut protestatarilor  să părăsească clădirea și să nu blocheze activitataea deputaților. Măturătorii susțin că au venit să-și apere drepturile lor – Vrem să lucrăm!.

Compania de utilități ”Ordine în casa 11” a câștigat licitația pentru efectuarea lucrărilor de salubrizare a orașluui, astfel încât toți angajații vor să lucreze să fie în stare să muncească şi să asigure un venit pentru întreaga familie, a specificat directorul întreprinderii, informează acc.cv.ua.  

Primarul Cernăuțiului, Roman Kliciuk, a declarat că acordul cu compania a fost întrerupt în conformitate cu legislația în vigoare, iar șeful companiei private de utilități  trebuie să poarte responsabiliattea penntru angajații săi și activitatae frimei pe care o adminsitrează.

Vom reaminti, departamentul de infrastructură și amenajare teritoriu al Primăriei Cernăuți a informat compania privată ”Ordine în casa 11” privind încetarea  unilaterală a contractului și aplicarea amenzilor pentru ”neîngrijirea şi nesalubrizarea sistematică a spațiilor verși și a străzilor” în orașul Cernăuți.  Anterior, companiei private nu i-au fost plătiți bani pentru lucrărle necalitative a  trotuarelor de pe strada Eroii Maidanului din centrul regional, potrivit sursei citate.

”Vrem să lucrăm! Sunteți nerușinați și iresponsabili” - strigau protestatrii primarului și consilierilor cernăuțeni.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 436


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți