Social
24 decembrie 2015

Radio Cernăuţi - în fiecare casă... ascultaţi-ne în direct!

Radio Cernăuţi - în fiecare casă...  ascultaţi-ne în direct!

Începând cu data de 1 decembrie 2015 Liga Tineretului Român "Junimea" din regiunea Cernăuţi cu sprijinul financiar al Departamentului Politici pentru Relaţiile cu Românii de Pretutindeni a lansat primul post de radio on-line din Ucraina, care emite 24 de ore în limba română. Grila de programe cuprinde o tematică mai largă de emisiuni - stiri, invitaţi în studio, emisiuni pe teme politice, economice, culturale şi muzicale. Ne puteţi asculta zilnic accesând site-ul: www.bucpress.eu Mesajele Dumneavoastră le aşteptăm pe pagina de facebook - Radio Bucovina mai aproape de inimile Dumneavoastră.

Joi, 24 decembrie 2015, în ajunul Crăciunului pe stil nou, invitatul emisiunii de la orele 11.10 de la Radio Cernăuţi va fi cunoscutul jurnalist român Leonid PARPAUŢ. În cadrul emisiunii vom discuta despre "Audiovizualul public din Ucraina: perspective şi probleme. Redacţia română a Filialei Companiei Naţionale de Televiziune a Ucrainei "Direcţia regională Cernăuţi" în faţa unor noi provocări. Aşadar vă aşteptăm alături de noi începând cu orele 11.00 când vom pune pe post primele ştiri ale zilei, care vor fi transmise în direct de la Cernăuţi. Ascultaţi-ne aici: www.bucpress.eu , alegeţi radio Cernăuţi şi petreceţi timpul împreună cu noi. Aşteptăm şi întrebările Dumneavoastră pentru invitatul emisiunii de astăzi, întrebări care le puteţi adresa, scriindu-ne chiar aici, pe pagina portalului nostru de ştiri sau pe pagina de facebook - Radio Bucovina mai aproape de inimile Dumneavoastră.
BucPress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 6382

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți