Social
17 februarie 2022

Regiunea Cernăuiț: Patru unități de învățământ cu predare online

Regiunea Cernăuiț: Patru unități de învățământ cu predare online
17 februarie 2022

Regiunea Cernăuiț: Patru unități de învățământ cu predare online

Peste 98% din numărul total al școlilor medii de cultură generală din regiunea Cernăuți și-au reluat activitatea și doar în patru școli a fost prelungit învățământul  online, se comunică pe site-ul administrației regionale de stat.

Două școli funcționează cu aplicarea formei mixte: Gimnaziul privat „Solomon” din centrul regional și Complexul educațional Dimca din comuna Hliboca.

De asemenea, în alte două școli medii de pe teritoriul regiunii învățământul online a fost prelungit pentru o perioadă nedeterminată:  în prima instituție, Gimnaziul din Vijnițea,  din cauza numărului mare de îmbolnăviri cu viroze respiratorii în rândul elevilor și la Complexul educativ "Lider", unde continuă lucrările de reparații.

Începând din 14 februarie au fost reluate cursurile în licee și școlile tehnice. De asemenea,  sunt deschise secții de sprot și diferite cluburi. Școlilor medii din alte comunități teritoriale li s-a permis învățământul la distanță, doar în cazul confirmării unui număr mare de noi cazuri de infecție cu noul coronavirus, potrivit comunicatului administrației regionale.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 354


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți