Social
31 martie 2022

Regiunea Cernăuți: 4.5-5 mii de dolari pentru trecerea ilegală a frontierei

Regiunea Cernăuți: 4.5-5 mii de dolari pentru trecerea ilegală a frontierei
31 martie 2022

Regiunea Cernăuți: 4.5-5 mii de dolari pentru trecerea ilegală a frontierei

Trei recruți din regiunea Cernăuți au încercat să treacă ilegal frontiera la punctele de control dintre Ucraina și România.

Organizatorul trecerii ilegale a frontierei, care trebuia să primească pentru ”serviciile” sale de la 4.5 – 5 mii de dolari de persoană, a fost reținut de poliția de frontieră, se comunică pe site-ul procuraturii regionale, citat de UA:Bucovina.

Potrivit comunicatului, persoana, care organiza trecerea grupului de recruți în afara punctelor de control, era mituită cu o sumă de la 4500-5000 de dolari. Organizatorul își propunea serviciile sale pe canalul Telegram, unde era postată informația cu privire la  locul, data și ora întâlnirii, se specifică pe site-ul parchetului regional Cernăuți.  

Organizatorul trecerii ilegale a frontierei a fost reținut în localitatea Serghii în timpul unei tentative de ieșire de pe teritoriul Ucrainei împreună cu trei bârbați de vârsta recrutării. Grănicerii au depistat la bărbat explozivi, arme și muniții.  Sancțiunea articolului prevede închisoare de la 5 la 7 ani.

Potrivit poliției, recruții au fost ajutați de patru persoane, printre aceștea era și un pădurar, potrivit comunciatului.

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 813


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți