Social
Redactor: Mariana Struț
08 noiembrie 2021

Regiunea Cernăuți: 400 de lucrători din învățământ au fost suspendați de la muncă

Regiunea Cernăuți: 400 de lucrători din învățământ au fost suspendați de la muncă
08 noiembrie 2021

Regiunea Cernăuți: 400 de lucrători din învățământ au fost suspendați de la muncă

În regiunea Cernăuți, aproape 400 de lucrători din învățământ care nu s-au vaccinat împotriva COVID-19 au fost suspendați de la muncă. Locurile de muncă li se păstrează, dar nu vor primi salariu pe perioada suspendării.

Despre aceasta a declarat Ludwiga Țurcan, directoarea Departamentului educație din cadrul Administrației regionale de stat Cernăuți, potrivit UA Bucovina.

Pentru ca lucrătorii să poată fi reintegrați, aceștia trebuie să primească prima doză de vaccin sau să prezinte un certificat medical care să indice că vor fi imunizați mai târziu. În prezent, 392 de lucrători din învățământ au fost suspendați de la muncă în regiunea Cernăuți. În același timp, numărul acestora se schimbă constant pe măsură ce oamenii se vaccinează, spune Țurcan.

În total, în regiunea Cernăuți în cadrul instituțiilor de învățământ sunt peste 30.000 de angajați.

"Suspendările sunt discutate individual cu fiecare angajat. Managerii reexamineaza lista punctelor de vaccinare si efectueaza lucrari explicative", spune Țurcan.

În regiune sunt opt ​​comune în care nu sunt înregistrate suspendări de la muncă în rândurile lucrătorilor din învățământ.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 355


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți