Social
19 august 2021

Regiunea Cernăuți: Accident grav, șoferul este căutat de poliție

Regiunea Cernăuți: Accident grav, șoferul este căutat de poliție
19 august 2021

Regiunea Cernăuți: Accident grav, șoferul este căutat de poliție

Șoferul din Noua Suliță, implicat în accidentul, care s-a soldat cu moartea unei tinere în vârstă de 21 de ani, a fost judecat de trei ori pentru conducerea autovehiculului în stare de ebrietate, se menționează în dosarele instanței.

Astfel, se specifică faptul că locuitorul orășelului Noua Suliței, Vadim Neduga, în anul 2016 s-a ciocnit violent de o mașină, iar pasageul din autovehiculului său a decedat în urma accidentului.

A doua oară, Neduga a fost judecat în 2018 pentru pentru conducerea mijloacelor de transport în stare de ebrietate. În perioada 2019-2020, dosarele administrative împotriva bărbatului au fost închise, în prezent Vadim Neduga se află în căutare din cauza accidentului produs în data de 16 august curent pe un drum regional din fostul raion Noua Suliță, în localitatea Priprutia(Lehuceni). În urma accidentului a decedat o persoană în vârstă de 21 de ani.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 664


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți