Social
04 februarie 2022

Regiunea Cernăuți: Accidente cu doi morți

Regiunea Cernăuți: Accidente cu doi morți
04 februarie 2022

Regiunea Cernăuți: Accidente cu doi morți

În ultimele 24 de ore pe teritoriul regiunii s-au produs două accidente ce s-au soldat cu două victime.

Un motoretist în vârstă de 23 de ani din Banâliv, regiunea Cernăuți, a murit într-un accident. Potrivit poliției, acesta nu a ales o viteză sigură și s-a lovit de o motocicletă condusă de o fată de 13 ani, se comunică pe site-ul Poliției Naționale.

Accidentul s-a produs în seara zilei de 3 februarie. Șoferul motoretei a fost accidentat mortal, iar șoferița motocicletei a fost spitalizată.

Într-un comentariu pentru UA:Bucovina, ședicul șef adjunct al Spitalului din Vijnițea, Natalia Nichiforiuc, a menționat că fata este internată în secția traumatologie cu fractură de claviculă.

Site-ul Poliției Naționale din regiune informează despre un pieton în vârstă de 77 de ani care a fost lovit mortal de o mașină, șoferul căreia a fugit ulterior de la locul accidentului. Potrivit poliției, accidentul s-a produs în dimineața zilei de 4 februarie în apropiere de localitatea Lașchivca, raionul Chițmani. Un locuitor din orașul Rivne a anunțat poliția de patrulare despre un bărbat care zăcea pe șosea. Șoferul suspectat de producerea accidentului a fost reținut de poliție. Este un locuitor al satulului Lașchivca și are 20 de ani.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 339


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți