Social
Redactor: Mirela Amarie
12 noiembrie 2021

Regiunea Cernăuți: De luni elevii se întorc la școală

Regiunea Cernăuți: De luni elevii se întorc la școală
12 noiembrie 2021

Regiunea Cernăuți: De luni elevii se întorc la școală

Comisia regională pentru siguranță tehno-ecologică și urgențe din Cernăuți a permis reluarea învățământului cu normă întreagă în școlile și instituțiile extrașcolare de luni, 15 noiembrie.

Copiii se vor putea întoarce la școală datorită stabilizării situației epidemice. În opinia Administrației Regionale de Stat Cernăuți acest lucru a devenit posibil datorită deciziilor bine gândite de către instituție.

„Regiunea Cernăuți a fost la un pas de a intra în zona „roșie” și paturile de la terapie intensivă din unele instituții au fost ocupate 100%. Cu toate acestea, datorită faptului că Administrația Regională de Stat Cernăuți, pe baza opiniei epidemiologilor, a introdus învățământul la distanță sau vacanțele în școlile din regiune, a fost posibilă reducerea incidenței”, a declarat primul adjunct al șefului Administrației Regionale de Stat Cernăuți, Bogdan Kovaliuk.

Potrivit medicului șef sanitar al regiunii, Natalia Gopko, numărul pacienților cu COVID-19 a scăzut cu 19% față de săptămâna precedentă.

Totodată, în cadrul ședinței s-a mai discutat că trebuie întărit controlul asupra respectării măsurilor antiepidemice și întărirea campaniei de vaccinare în regiune.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 397


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți