Social
10 iunie 2021

Regiunea Cernăuți: Două accidente soldate cu victime

Regiunea Cernăuți: Două accidente soldate cu victime

În seara zilei de 9 iunie, în două localităi din regiunea noastră au avut loc 2 accidente mortale, a comunicat purtătorul de cuvânt al Poliției Naționale din regiune, Lilia Vakariuk.

Un bârbat în vârstă de 40 de ani a murit într-un accident ce s-a produs în satul Molniția. Potrivit poliției, șoferul Mercedes-ului s-a ciocnit cu o motocicletă în timpul virajului. Un pasager aflat pe motocicletă în vârstă de 40 de ani a murit la spital, în secția de terapie intensivă. Șoferul autoturismului conducea mașina în stare de ebrietate, acesta riscă pănă la 10 ani de închisoare, potrivit informației difuzate de audiovizualul public din regiunea Cernăuți.

Un alt accident a avut loc în satul Rosoșany, unde o mașină s-a ciocnit cu un minitractor cu remorcă. În urma accidentului a decedat șoferul minitractorului, carea avea 41 de ani. Șoferul autovehicolului riscă până la 8 ani de închisoare.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 463


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți