Social
Redactor: Sergiu Barbuța
05 ianuarie 2022

Regiunea Cernăuți: Furt de aproape 3 milioane de grivne din banii pentru drumuri

Regiunea Cernăuți: Furt de aproape 3 milioane de grivne din banii pentru drumuri
05 ianuarie 2022

Regiunea Cernăuți: Furt de aproape 3 milioane de grivne din banii pentru drumuri

Un antreprenor general și doi ingineri de supraveghere tehnică din regiunea Cernăuți, sunt cercetați penal pentru deturnare de fonduri, după ce ar fi însușit 2,9 milioane de grivne, bani publici destinați pentru reparația drumurilor, comunică Biroul procurorului general al Ucrainei.

Potrivit anchetei, antreprenorul în vârstă de 44 de ani, de comun acord cu cei doi complici, de 42 și 57 de ani, au însușit mijloacele necuvenite, alocate de la bugetul de stat pentru repararea generară a drumurilor din fostul raion Putila, afectate de inundațiile din vara anului 2020.

Reprezentații Poliției Naționale susțin că inculpații au „umflat” prețurile reparațiilor și le-au inclus în contract. Reparația drumului a fost oficial finalizată, dar polițiștii consideră că lucrările executate nu corespund cu cerințele contractului.

În cadrul perchezițiilor autorizate la locurile de muncă și de reședință ale inculpaților, oamenii legii au ridicat probe materiale și înscrisuri.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Urmăriți-ne și pe platforma Telegram

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 408


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți