Social
Redactor: Mariana Struț
09 martie 2022

Regiunea Cernăuți își i-a rămas bun de la 5 fii ai săi care au pierdut viața în lupte

Regiunea Cernăuți își i-a rămas bun de la 5 fii ai săi care au pierdut viața în lupte
09 martie 2022

Regiunea Cernăuți își i-a rămas bun de la 5 fii ai săi care au pierdut viața în lupte

Astăzi, regiunea Cernăuți își ia rămas bun de la soldații unității militare A2582 care au murit într-o luptă crâncenă împotriva ocupantului rus. Acest lucru a fost raportat de Centrul Teritorial Regional de Recrutare și Sprijin Social Cernăuți.

Militarul Ivan GAI a servit ca lansator de grenade al diviziei din cadrul plutonului de asalt. Soldatul care a împlinit 20 de ani a fost petrecut pe ultimul drum, pe 9 martie, în satul natal Romankivtsi fostul raion Secureni.


Soldatul Marin MELNIKOV, lansator de grenade al diviziei din cadrul plutonului de asalt, originar din satul Vancicăuți, Noua Suliță, născut în 1999, a fost înmormântat în localitatea de baștină pe 9 martie.


Sergentul subaltern Konstantin GHERMAN a servit ca comandant al diviziei din cadrul plutonului de asalt. Soldatul, care urma să împlinească 30 de ani a fost petrecut pe ultimul drum în satul de baștină, Stăneștii de Jos, districtul Vijnița, pe 9 martie.


Soldatul Maksim ZALEVSKY a servit ca arcaș - asistent lansator de grenade al diviziei din cadrul plutonului de asalt. Adio soldatului în vârstă de 32 de ani a avut loc pe 9 martie în orașul său natal, Cernăuți, la Cimitirul Central.


Sergentul junior Andrii CETVERIKOV, originar din Harkiv, a fost comandantul plutonului companiei de asalt. Adio soldatului în vârstă de 21 de ani a avut loc pe 9 martie la Cernăuți la Cimitirul Central.


Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 1530


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți