Social
23 septembrie 2021

Regiunea Cernăuți, plasată în zona ”galbenă” de carantină

Regiunea Cernăuți, plasată în zona ”galbenă” de carantină
23 septembrie 2021

Regiunea Cernăuți, plasată în zona ”galbenă” de carantină

Restricții sunt impuse în toată țara. Începând cu 23 septembrie, regiunea Cernăuți este inclusă în zona galbenă” de carantină.

 

Respectiva decizie a fost luată marți, în cadrul unei ședințe a Comisiei de stat pentru securitate tehnogenă și situații de urgență. Ucraina este plasată în zona galbenă de carantină, din cauza creșterii cazurilor de coronavirus și a creșterii ratelor de spitalizare.

În zona ”galbenă” de carantină trebuie să purtăm masca de protecție în locuri publice și transport, să evităm zonele aglomerate, să păstrăm cel puțin 1 metru și jumătate distanță. Este interzisă, de asemenea, organizarea evenimentelor în masă cu participarea a mai mult de o persoană la patru metri pătrați; sălile de sport și centre fitness vor funcționa cu condiția - o persoană la zece pătrați.

Nu vor funcționa în zona ”galbenă” de carantină școlile medii de cultură generală din regiunea Cernăuți, unde s-au imunizat împotriva coronaviruslui mai puțin de 80% din numărul total al angajaților. Din cele 350 de școli medii de cultură generală - 70 de instituții de învățământ mediu vor fi închise, a declarat într-un comentariu pentru UA:Bucovina, purtătoruld e cuvânt al Administrației regionale de stat, Maria Jireada.

Pe site-ul administrației regionale este actualizată informația campania de vaccinare antiCovid-19 în rândul pedagogilor.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 381


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți