Social
23 septembrie 2021

Regiunea Cernăuți, plasată în zona ”galbenă” de carantină

Regiunea Cernăuți, plasată în zona ”galbenă” de carantină
23 septembrie 2021

Regiunea Cernăuți, plasată în zona ”galbenă” de carantină

Zona galbenă de carantină. Astăzi, 23 septembrie, școlile din regiunea Cernăuți, unde s-au vaccinat anti-covid mai puțin de 80% dintre profesori  funcționează în mediul on-line sau sunt plasate în carantină.

Continuarea învățământului în aceste școli va fi decis de primăria comunitățile teritoriale locale, a declarat într-un comentariu pentru audiovizualul public, directorul adjunct al Departamentului regional de educație, Nadia Perius.

În orașul Cernăuți, toate instituțiile de învățământ mediu cu un număr mai mic de 80% de imunizări anti-covid funcționează on-line, sunt 7 astfel de școli. Elevii din clasele primare continuă să frecventeze școala, a specificat șefa direcției orășenești de învățământ, Irina Tkaciuk.

Potrivit tabloului de bord al administrației regionale de stat Cernăuți, din cele 350 de școli medii în 57 sunt înregistrate mai puțin de 80% de vaccinări în rândul pedagogilor.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 212


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți