Social
Redactor: Sergiu Barbuța
24 decembrie 2021

Regiunea Cernăuți: Prețul de furnizare a gazelor naturale va crește cu peste 20 la sută

Regiunea Cernăuți: Prețul de furnizare a gazelor naturale va crește cu peste 20 la sută
24 decembrie 2021

Regiunea Cernăuți: Prețul de furnizare a gazelor naturale va crește cu peste 20 la sută

În curând, consumătorii ucraineni vor afla cât vor avea de plătit pentru furnizarea (livrarea) gazului natural pentru anul viitor.

Potrivit portalului GazPravda, Comisia Națională pentru Reglementarea Energiei și Utilităților a publicat proiecte de hotărâri privind aprobarea noilor tarife. Cifrele nu sunt încă definitive și pot fi supuse unor ajustări ca urmare a organizării unor discuții publice cu cetățenii, specialiștii și reprezentanții companiilor regionale de gaze.

Potrivit proiectelor, de la 1 ianuarie 2022, furnizarea gazelor naturale către consumători ar putea crește în medie cu 4,1%. Cu toate acestea, tarifele vor varia în funcție de regiune, de numărul de consumatori și de valoarea costurilor pentru funcționarea durabilă a sistemelor de distribuție a gazelor.

Conform proiectului propus, consumătorii din regiunea Cernăuți în 2022 vor achita pentru furnizarea (livrarea) gazului natural 2,57 grivne pe metru cub. 

Vă amintim că în prezent costul livrării gazului natural în ținut este de 2,14 grivne pe metru cub. Astfel, dacă autoritățile vor aproba noile tarife, costul furnizării gazelor în regiunea Cernăuți va crește cu 20,2%.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Urmăriți-ne și pe platforma Telegram

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 221


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți