Social
Redactor: Sergiu Barbuța
22 septembrie 2021

Regiunea Cernăuți riscă să fie inclusă în „zona roșie” de carantină.

Regiunea Cernăuți riscă să fie inclusă în „zona roșie” de carantină.
22 septembrie 2021

Regiunea Cernăuți riscă să fie inclusă în „zona roșie” de carantină.

Regiunea Cernăuți ar putea fi inclusă săptămâna aceasta în „zona roșie” de risc epidemiologic, din cauza incidenței ridicate a cazurilor de COVID-19. Acest lucru a fost raportat de Școala Economică din Kiev, scrie UNN.

Rata de spitalizare în ținutul nostru se apropie cu pași grăbiți de limita de 60 persoane la 100 mii locuitori, fiind în prezent de 59. Ocuparea paturilor alocate bolnavilor COVID-19 este de 64 la sută, limita fiind de 65 la sută. Depășirea valorilor limită pentru o perioadă de 3 zile consecutiv oferă motive pentru includerea regiunii în „zona roșie” de pericol epidemic.

Școala Economică din Kiev recomandă autorităților din regiunea Cernăuți să crească numărul de paturi alocate pacienţilor cu COVID-19 cu 30-50%.

Regiunile Jitomir, Lugansk, Lviv și Harkov, de asemenea, sunt expuse riscului de a fi incluse în „zona roșie” de risc epidemiologic.

Potrivit șefului ARS Cernăuți, Serghii Osaciuk, în cursul zilei de 21 septembrie, în regiune au fost confirmate pozitiv 298 de cazuri noi de infectare cu COVID-19. Numărul vindecărilor a fost de 139.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 341


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți