Social
Redactor: Sergiu Barbuța
16 ianuarie 2021

Regiunea Cernăuți: Un bărbat a murit într-un incendiu, cauzat de o țigară aprinsă

Regiunea Cernăuți: Un bărbat a murit într-un incendiu, cauzat de o țigară aprinsă

Incident cu sfârșit tragic în satul Cernauca din regiunea Cernăuți. Un bărbat a murit în urma unui incendiu cauzat de o țigară pe care acesta a fumat-o în pat.

Potrivit unui comunicat al Serviciului de Stat pentru Situații de Urgență în regiunea Cernăuți, corpul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit de fiica acestuia care imediat a alertat autoritățile.

La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri din orașul Cernăuți și pompierii voluntari din Toporăuți. Potrivit salvatorilor incendiul s-a manifestat pe o suprafața de aproximativ 10 de metri pătrați, iar trupul neînsuflețit a fost preluat de medicii legiști pentru autopsie.

Salvatorii atenționează cetățenii să fie prudenți la fumat, iar în cazul în care servesc alcool să evite fumatul în pat, deoarece în cele mai dese cazuri, țigara aprinsă în astfel de circumstanțe poate fi ultima.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 337


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți