Social
Redactor: Sergiu Barbuța
09 iunie 2021

Regiunea Cernăuți: Un șofer a încercat să mituiască polițiștii cu 2.000 grivne

Regiunea Cernăuți: Un șofer a încercat să mituiască polițiștii cu 2.000 grivne

În data de 8 iunie a.c, pe raza localității Revne, fostul raion Chițmani, o patrulă a oprit în trafic microbuzul „Peugeot Boxer”. Șoferul vehiculului, un bărbat în vârstă de 33 de ani, încălcase regulamentul circulației rutiere.

În urma verificărilor documentelor s-a depistat că permisul de conducere ucrainean era fals. Astfel, șoferul a propus polițiștilor 2.000 grivne pentru nu a fi documentat.

Polițiștii au refuzat mita și au avertizat repetat șoferul cu privire la răspunderea penală de care este pasibil în legătură cu acțiunile sale, însă șoferul a insistat. Drept urmare, polițiștii au alertat colegii de la secția nr.2 Chițmani care au confiscat suma respectivă, documentând totodată cazul.

Poliția din regiunea Cernăuți îndemnă cetățenii să manifeste responsabilitate și să evite implicarea în orice activitate ilegală.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 174


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți