Social
12 mai 2022

Regiunea Cernăuți. Știri triste de pe front…

Regiunea Cernăuți. Știri triste de pe front…
12 mai 2022

Regiunea Cernăuți. Știri triste de pe front…

În luptele crâncene și inegale du agresorul rus au fost omorâți militarii ucraineni din regiunea Cernăuți, Ruslan Doneț și Petro Oberșt.

Despre moarta soldaților bucovineni a anunțat astăzi, 12 mai, primarul comunității teritoriale Hotin, Andrii Dranciuk și primarul comunei Novodnistrovsk, Natalia Țâmbaliuk.

Militarul Ruslan Doneț a decis să apere integritatea Ucrainei în primele zile ale declanșării războiului de Rusia. A murit în regiunea Luhansk, avea 40 de ani. Au râmas cu inima înduretrată soția și fiul.

Apărătorul patriei Petro Oberșt a fost omorât în regiunea Harkiv. Este originar din satul Iarivka, comunitatea Hotin. Avea 53 de ani. În 2020 a semnat un contract cu Forțele Armate ale Ucrainei. Dumnezeu să-i odihnească în pace!

De la începutul invaziei rusești pe scară largă în Ucraina a fost confirmată moartea a peste 60 de militari din regiunea Cernăuți.  

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 1162


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți