Social
Redactor: Elvira Chilaru
05 octombrie 2021

Regiunile Transcarpatia și Cernăuți, incluse în zona „portocalie”de carantină

Regiunile Transcarpatia și Cernăuți, incluse în zona „portocalie”de carantină
05 octombrie 2021

Regiunile Transcarpatia și Cernăuți, incluse în zona „portocalie”de carantină

Potrivit Ministerului Sănătății, 8 regiuni au fost incluse  în zona portocalie de carantină pentru nerăspândirea COVID-19: Jitomir, Zaporjie, Rivne, Sumy, Harkov, Herson și Cernăuți.

Restricțiile prevăzute pentru zona galbenă  se vor aplica în zona „portocalie”. În plus, autoritățile locale vor putea impune restricții suplimentare la propria lor dorință.

Sunt interzise evenimentele în masă care implică mai mult de 1 persoană pe 4 metri pătrați de suprafață sau teritoriu; este interzisă vizitarea  cinematografelor și sălilor altor instituții culturale cu mai mult de 50% din locuri; este interzisă vizitarea  sălilor de fitness și a centrelor de fitness cu mai mult de 1 persoană la 10 metri pătrați. metri; munca instituțiilor de învățământ este interzisă, cu excepția celor în care mai puțin de 80% din personal are un certificat COVID galben sau verde. Autoritățile locale pot introduse orice ale restricții.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 403


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți