Social
Redactor: Leonid Parpauț
30 iunie 2020

Relaxarea carantinei în regiunea Cernăuți

Relaxarea carantinei în regiunea Cernăuți

Relaxarea carantinei în regiunea Cernăuți. Vor fi reluate cursele de transport în comun între raioane și vor fi redeschise restaurantele și sălile de sport.

Începând cu 1 iulie curent în regiunea Cernăuți vor fi aplicate noi măsuri de relaxare, astfel încât vor fi reluate cursele de transport în comun pe teritoriul regiunii. O astfel de hotărâre a fost adoptată de membrii Comisiei regionale de stat pentru securitatea ecologică, tehnogenă și situații de urgență. În același timp, transportul public interraional se va efectua în cazul în care pasagerii vor purta măști, iar numărul acestora nu va depăși numărul de scaune din mijloacele de transport în comun. De asemenea, înainte de plecare se va măsura tempertaura pasagerilor din mijloacele de transport local și pe distanțe lungi, potrivit serviciului de presă al Adminsitrației regionale de stat Cernăuți.

Vor fi redeschise sălile de sport și restaurantele, cu condiția găzduirii 10 persoane în interior. Din 1 iulie, măsurile de relaxare după pandemia de coronavirus cuprind și redeschiderea sălilor de sport/fitness, a stadioanelor și terenurilor de joacă pentru copii în toate localitățile regiunii Cernăuți.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 363

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți