Social
27 aprilie 2022

Rusia a tras peste 1.300 de rachete în Ucraina de la începutul războiului

Rusia a tras peste 1.300 de rachete în Ucraina de la începutul războiului
27 aprilie 2022

Rusia a tras peste 1.300 de rachete în Ucraina de la începutul războiului

Federația Rusă a tras peste 1.300 de rachete în Ucraina de la începutul războiului, a declarat adjunctul ministrului apărării din Ucraina Anna Maliar, la telemaratonul național, conform Ukrinform.

„Potrivit datelor noastre, rezervele lor s-au redus la mai puţin jumătate, de când au fost utilizate în mod activ în Ucraina. Cifrele aproximative sunt de peste 1.300 de rachete, aproximativ aceleași rămân în depozitele militare din Rusia. Acestea sunt rachete aeriene, maritime și terestre”, a spus ea. 

„Deoarece componentele ruseşti pentru rachete au fost importate din alte ţări, Rusia nu îşi va putea reface rapid proviziile din cauza sancţiunilor. Cu toate acestea, rachetele rămase vor fi suficiente pentru câteva luni de război”, a mai spus Anna Maliar.

Reamintim că astăzi, la ora 6:45 dimineaţa, a avut loc un al doilea atac cu rachetă pe acelaşi pod peste limanul Nistrului în regiunea Odesa.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Urmăriți-ne și pe platforma Telegram

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 146


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți