Social
Redactor: BucPress
15 martie 2022

S-au reluat cursele de linie între Cernăuți și Suceava

S-au reluat cursele de linie între Cernăuți și Suceava
15 martie 2022

S-au reluat cursele de linie între Cernăuți și Suceava

În dimineața zilei de marți, 15 martie, la aproape trei săptămâni de la izbucnirea războiului din Ucraina, au fost reluate cursele de linie dintre Cernăuți și Suceava. 

Cursele sunt operate de firma suceveană Ramiro, iar primul autocar a adus în România aproximativ 60 de persoane. În cea mai mare parte a fost vorba de femei, copii și persoane în vârstă, cu toții extrem de obosiți, mai ales că unii au călătorit sute de kilometri pentru a putea ajunge la Cernăuți.

„Am reluat aceste curse de linie la cererea partenerilor noștri din Ucraina, care ne-au precizat că foarte multă lume este interesată. Marți dimineață, în autogara din Cernăuți erau peste 100 de persoane care doreau să vină spre Suceava. Din păcate, nu i-am putut lua pe toți, dar cursele vor fi operate zilnic”, a arătat Dumitru Prichici, administratorul firmei Ramiro, transmite Monitorul de Suceava.

Persoanele care au venit cu această cursă nu au plătit biletul de călătorie, la fel cum se va întâmpla și în perioada următoare. 

„Biletul costa o sumă modică, dar chiar și așa am decis să nu le luăm bani acestor oameni pentru că știm exact prin ce necazuri trec. Cursa va fi menținută atâta timp cât sunt solicitări și sper să putem ajuta un număr cât mai mare de persoane”, a mai spus Dumitru Prichici.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Urmăriți-ne și pe platforma Telegram

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 848


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți