Social
Redactor: Elvira Chilaru
10 ianuarie 2022

Săptămână Bucătăriei Maghiare în regiunea Transcarpatia

Săptămână Bucătăriei Maghiare în regiunea Transcarpatia
10 ianuarie 2022

Săptămână Bucătăriei Maghiare în regiunea Transcarpatia

Oficiul de Turism Transcarpatic al Ungariei își propune să promoveze bucatele tradiționale maghiare în rândul populației locale și al turiștilor veniți din alte regiuni ale Ucrainei și din străinătate.

"Bucătăria maghiară este unul dintre numeroasele puncte de atracție ale Transcarpatiei, o comoară care ar trebui păstrată și promovată, îmbogățind astfel potențialul turistic al regiunii. Încurajăm participanții din domeniul turismului să formeze împreună un brand turistic al Transcarpatiei", se spune într-un comunicat.

Principalele condiții de participare la „Săptămâna Bucătăriei Maghiare” sunt preparatele maghiare disponibile în instituția dumneavoastră și asigurarea de promoții în timpul programului.

În țările vest-europene, o astfel de acțiune durează doar o zi. Oficiul de Turism Transcarpatic Maghiar a decis prelungirea campaniei pentru perioada de vineri până duminică, considerând că această abordare este mai eficientă pentru  succesul evenimentului.

Promoție pe meniul oferit cu o reducere de 25%, cu excepția zilei de vineri, când reducerea ar trebui să fie de 50%. Evenimentul este planificat să aibă loc în ultima săptămână a lunii februarie.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 169


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți