Social
Redactor: Elvira Chilaru
18 august 2021

Șase cetățeni turci, reținuți într-un lan de floarea soarelui în Transcarpatia

Șase cetățeni turci, reținuți într-un lan de floarea soarelui în Transcarpatia
18 august 2021

Șase cetățeni turci, reținuți într-un lan de floarea soarelui în Transcarpatia

Utilizând o dronă și un câine-grănicer, în Transcarpatia au fost reținuți 6 cetățeni ai Turciei, care s-au ascuns într-un lan de floarea soarelui.

În cadrul Operațiunii ”Carpați-2021” șase migranți ilegali din Turcia au fost reținuți noaptea trecută în Transcarpatia de către grănicerii detașamentului Mucacevo. Soldații detașamnetului Lujanka au primit informații despre o posibilă trecere ilegală a frontierei. Specialiștii din departamentul de recunoaștere aeriană și un inspector cu un câine-grănicer au participat la depistarea cetățenilor străini.

În jurul orei 23:00, grănicerii au observant un  taxi la marginea satului Astei, din care au coborât  persoane necunoscute și s-au îndreptat spre granița de stat. La apariția patrulei străinii au fugit într-un câmp de floarea soarelui, unde au încercat să se ascundă. Folosind o dronă, polițiștii de frontieră i-au găsit pe cei 6 șase barbați, deținători de pașapoarte turcești. Grănicerii au aflat că străinii au ajuns legal în Ucraina la începutul lunii august curent. În prezent, sunt stabilite toate circumstanțele călătoriei ilegale a străinilor, precum și a persoanelor care ar putea fi implicate în organizarea ei.

”Infractorii au fost duși la centrul de detenție temporară al Detașamentului de frontieră Mucacevo. Au fost întocmite rapoarte administrative pentru încercarea de a încălca granița, iar cazul a fost trimis în instanță, care va stabili gradul de responsabilitate al străinilor”, potrivit srviciului de presă al Detașamentului de frontieră Mucacevo.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 588


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți