Social
Redactor: Mariana Struț
12 februarie 2020

Scandal în Rarancea! Locuitorii susțin că a fost privatizată ilegal o pășune

Scandal în Rarancea! Locuitorii susțin că a fost privatizată ilegal o pășune

În regiunea Cernăuți este investigat cazul de abuz al funcționarilor Serviciului de stat a geocadastrului regional. Despre aceasta a anunțat locțiitorul procurorului regional, Oleg Pelepiuk.

Ceva timp în urmă s-a anunțat că locuitorii satului Ridkivți (Rarencea), comuna Mahala, raionul Noua Suliță, s-au revoltat că parcela de pământ care era în folosința lor ca pășune pentru a fost privatizată de funcțiuonarii Serviciului de stat a geocadastrului. Însă cei de la geocadastru susțin că parcela a fost preluată în folosință conform legii, iar sătenii nu dispun de nici un document pentru lotul respectiv de pământ.

Pe marginea acestui caz Procuratura s-a adresat Serviciului de Stat din Ucraina pentru geodezie, cartografie și cadastru cu un ordin de verificare a faptelor enunțate în apel.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

 

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 258

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți