Social
Redactor: Elvira Chilaru
29 iunie 2020

Scheme de contrabandă: Transcarpatienii transportă țigările peste Tisa, iar românii le duc mai departe

Scheme de contrabandă: Transcarpatienii transportă țigările peste Tisa, iar românii le duc mai departe

Fluxul de contrabandă cu țigări din Transcarpatia  (Ucraina) în România peste râul Tisa nu se oprește. Transcarpatienii, de obicei, trec țigările peste râul de graniță , iar apoi complicii lor, cetățeni români,  duc mărfurile ilegale în interiorul României.

Pe 27 iunie, la ora 3 noaptea, în apropierea satului de frontieră din Kamerzana (județul Satu Mare), poliția română a văzut mai multe persoane care traversau ilegal frontiera ucraineano-română și cărau balote voluminoase.

Cu toate acestea, infractorii nu au putut fi reținuți - au fugit pe teritoriul Transcarpatiei, lăsând țigările. Autoritățile de frontieră ucrainene au fost informate în acest sens. La fața locului au fost găsite opt lăzi  de țigări (6.189 pachete) în valoare de 72.411 lei.

În aceeași zi, în jurul orei 7 dimineața, la 25 de kilometri de graniță, poliția de frontieră a reținut două mașini și șoferi suspectați de contrabandă.

Așadar, în mașină Skoda Octavia, posesor – un  bărbat  de 66 de ani, s-au depistat  peste 9000 de pachete de țigarete de origine ucraineană. Un alt Volkswagen Passat, condus de un bărbat de 39 de ani, a ajutat la însoțirea încărcăturii. Ambii au fost reținuți până la procesul în instanță.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 563
Разом, у безпеці! День європейської співпраці 2020


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți