Social
Redactor: Leonid Parpauț
14 octombrie 2020

Șeful Comisiei parlamentare din Ucraina pentru sănătate publică: Ne pregătim pentru ce-i mai rău

Șeful Comisiei parlamentare din Ucraina pentru sănătate publică: Ne pregătim pentru ce-i mai rău

Potrivit președintelui Comisiei Radei Supreme pentru sănătate publică, în Ucraina vor fi pregătite noi spitale pentru internarea pacienților infectați cu Covid-19.

Vor fi deschise noi spitale suplimentare care vor prelua pacienți cu coronavirus, în cazul în care instituțiile spitalicești de suport vor fi supraaglomerate, a declarat într-un comentariu pentru postul de televiziune ICTV, președintele Comiteului parlamentar pentru sănătate publică și asistență medicală, Myhailo Raduțki.  

”În cazul în care mai mult de 80% din paturi dedicate pacienților cu Covid-19 vor fi ocupate, intenționăm deschiderea de spitale suplimentare. Deci, trebuie să ne pregătim pentru ce-i mai rău, astfel încât aceste spitale să fie lansate în 2-3 zile pentru acceptarea pacienților cu coronavirus. Astfel de spitale sunt planificate în Kiev, Odesa și Mariupol, apoi în alte orașe mari și centre regionale, a specificat parlamentarul.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 310
Разом, у безпеці! День європейської співпраці 2020


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți