Social
08 aprilie 2021

Sondaj: 44% din cetățenii Republicii Moldova își doresc Unirea cu România

Sondaj: 44% din cetățenii Republicii Moldova își doresc Unirea cu România

Procentajul locuitorilor Republicii Moldova care doresc unirea cu România a atins în luna martie 2021 un nou record istoric, ajungând la aproape 44%, arată datele celui mai recent sondaj iData citat de timpul.md.

Precedentele recorduri în sondajele realizate de către această companie, de 37,5%, fuseseră atinse în primele două luni ale acestui an.

Sondajul a fost realizat în perioada lunii martie pe un eșantion de 1.314 persoane și are o marjă de eroare de 2,5%. Chestionarele au au fost completate în limba română, 84% dintre ele, și în limba rusă, restul de 16%.

Susținerea pentru aderarea la spațiul economic rusesc este în scădere cu peste 7 procente de la începutul anului, ajungând în martie la 40,9%. De asemenea, 27,4% dintre respondenți susțin aderarea R. Moldova la NATO.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 431


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți