Social
Redactor: Mariana Struț
30 august 2021

Sportivii arcași din regiunea Cernăuți au dobândit 6 medalii de aur la Cupa Ucrainei

Sportivii arcași din regiunea Cernăuți au dobândit 6 medalii de aur la Cupa Ucrainei
30 august 2021

Sportivii arcași din regiunea Cernăuți au dobândit 6 medalii de aur la Cupa Ucrainei

În orașul Harkiv s-a desfășurat ce-a de a III-ea etapă a Cupei de tir cu arcul „Săgețile Slobojanscinei”, potrivit Agenției de Știri ACC.

Competiția a avut loc în perioada 25-29 august 2021. Echipa din regiunea Cernăuți a câștigat 10 premii la acest turneu. Acest lucru a fost raportat pe  pagina de Facebook a Federației Regionale de Tir cu Arcul din Cernăuți.

În total, sportivii bucovinieni au câștigat 6 medalii de aur și 4 de argint atât la trageri individuale, cât și la echipe în cadrul Cupei Ucrainei „Săgețile Slobojanscinei”.

„Lydia Sicenikova a devenit campioana absolută a Cupei Ucrainei în rândul femeilor, iar Ivan Kojokar a devenit câștigătorul de argint în rândul bărbaților”, - a raportat în federația locală de tir cu arcul.

Primul loc în competiție a fost câștigat de o echipă mixtă de arcași din Cernăuți (femei și bărbați) formată din Lydia Sicenikova și Ivan Kojokar.

Echipa feminină - Lydia Sicenikova, Tetiana Dorohova, Iulia Cerep - a câștigat Aurul. Și echipa masculină - Ivan Kojokar, Danilo Husak și Iurii Gordei - a câștigat „argintul” etapei a III-a a Cupei din Ucraina în tir cu arcul „Săgețile Slobojanscinei”.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 242


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți