Social
Redactor: Elvira Chilaru
07 ianuarie 2022

Sticle, becuri și pantofi în apele râului Uj. Gunoiul este dus din Ucraina spre Slovacia

Sticle, becuri și pantofi în apele râului Uj.  Gunoiul este dus din Ucraina spre Slovacia
07 ianuarie 2022

Sticle, becuri și pantofi în apele râului Uj. Gunoiul este dus din Ucraina spre Slovacia

Ca urmare a ploilor din Transcarpatia din data de 5 ianuarie, nivelul apei din râurile din regiune a crescut. Din Ujgorod  curentul a dus gunoaie în Slovacia: PET-uri și sticlă, becuri și chiar pantofi.

Stihia, adică viitura, indică încă o dată că în satele din amonte nu există colectare centralizată și selectivă a gunoiului.

Există mai multe modalități de a rezolva această problemă. Autoritățile locale ar trebui să se asigure în mod clar că toți locuitorii au acorduri adecvate pentru transportarea  deșeurilor solide cu consiliul satului sau SRL „AVE-Uzhgorod”.pentru a o promova în rândul populației prin instituții de învățământ și acțiuni publice.

Atâta timp cât eliminarea gunoiului este foarte ieftină și subvenționată din bugetul Consiliului orașului Ujgorod, nu va fi profitabilă sortarea gunoiului. În sfârșit, în raionul Ujgorod este necesară construirea unei fabrici de tratare mecanică și biologică a deșeurilor, potrivit experților citați de UA: Transcarpatia.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 183


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți