Social
Redactor: Mirela Amarie
29 aprilie 2022

Strămutații ucraineni din Cernăuți solicită asistență de la ONU

Strămutații ucraineni din Cernăuți solicită asistență de la ONU
29 aprilie 2022

Strămutații ucraineni din Cernăuți solicită asistență de la ONU

La Cernăuți, sute de oameni s-a adunat în fața Centrului Tineretul Bucovinei de pe strada Heroiv Maidana (Eroii Maidanului), scrie publicația molbuk.ua.

Aici, ucrainenii strămutați intern depun actele necesare pentru a primit ajutorul de la Agenția ONU acordat refugiaților, mai exact câte 2.200 de grivne (71 de euro). Banii vor veni la aproximativ două săptămâni de la depunerea documentelor.

Organizația internațională împreună cu Guvernul Ucrainei implementează un program special de sprijin financiar. Timp de trei luni, persoanele strămutate vor primi această sumă pentru fiecare membru al familiei.

Asistența poate fi obținută în zilele lucrătoare de la 09:00 până la 18:00, în două locuri: de la Departamentul Protecției Sociale, situat pe strada Holovna nr. 245, și de la Centrul de Educație Estetică „Tineretul Bucovinei” de pe Heroiv Maidana, 5).

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 284


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți