Social
08 decembrie 2014

Studioul Flacăra Film Chişinău a lansat site-ul Flacăra TV

Studioul Flacăra Film Chişinău a lansat site-ul Flacăra TV

Zilele acestea Studioul Flacăra Film Chişinău a lansat site-ul Flacăra TV. Un site deosebit cu informaţii utile despre şi pentru românii de pretutindeni. Această flacără a Dreptăţii noastre istorice s-a aprins la Chişinău, pentru a se înfăptui ceea ce s-a început în anul 1989.

Acesta ar fi pe scurt obiectivul jurnaliştilor, scriitorilor, savanţilor, cineaştilor entuziaşti de la Studioul de creaţie Flacăra TV – Film, formulat de îmbinareac elor două sloganuri principale afişate pe pagina de start a platformei web.

Fiind unic în Republica Moldova în materie de tehn ici şi transmisiuni TV LIVe, evenimentul deschiderii ÎN DIRECT a site-ului www.flacaratv.md s-a produs la Televiziunea Naţională Moldova 1, în emisiunea de largă audienţă “Cine vin e la noi?”, care a avut exclusivitatea.  

Prezentarea platformei web de Unitate Naţională la TVM poate fi vizionata AICI, unde veti gasi si alte detalii despre conceptul, obiectivele si rubricile site-ului:

http://flacaratv.md/premiera-tv-lansarea-live-a-site-ului-stduioului-flacara-film-chisinau.html

Felicitări colegilor noştri basarabeni! Numai împreună vom reuşi să reaprindem această flacără a speranţelor naostre în casele şi în sufletele românilor de pretutindeni!

BucPress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 1560


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți