Social
Redactor: Vitalie Zâgrea
16 septembrie 2020

Tânărul sportiv cernăuțean Marius Baica s-a învrednicit de titlul ”Antrenorul Anului” la Armwrestling (VIDEO)

Tânărul sportiv cernăuțean Marius Baica s-a învrednicit de titlul ”Antrenorul Anului” la Armwrestling (VIDEO)

”Un tânăr român de pe Valea Siretului din Nordul  Bucovinei -  Marius BAICA - ales acum  șapte ani preşedinte al Federaţiei de Armwrestling a Ucrainei s-a învrednicit zilele acestea de titlul de “Antrenorul anului” în Ucraina la Armwrestling.

Marius Baica din comuna Carapciu, raionul Hliboca, regiunea Cernăuţi în anul 2013 a fost ales preşedinte al Federaţiei de Armwrestling a Ucrainei. Tânărul sportiv român de pe Valea Siretului continuă să cucerească arena națională și internaţională, organizând diverse competiţii de prestigiu, cum ar fi Campionatul Ucrainei pentru juniori, Armfait profesional, Hliboca Arm International şi Campionatul naţional cu participarea reprezentanţilor direcţiilor poliţiei de patrulare din Ucraina.

Marius a fost ales în această funcţie în unanimitate şi este primul conducător al acestei federaţii, căci ea a fost înfiinţată acum șapte ani.

Marius Baica în cariera sa sportivă  a înregistrat numeroase performanţe la nivel naţional şi internaţional, participând la competiţii în Germania, Spania, Italia, Norvegia, China, Suedia, SUA, Polonia, Slovacia, România și Republica Moldova. În ultimele două țări a participat de câteva ori la asemenea competiții, având și relații de colaborare cu Federațiile de Armwrestling din România și Republica Moldova.

Marius Baica antrenează zeci de tineri din nordul Bucovinei, îndrăgostiți de sport. În acești ani de când este președinte al Federației de Armwrestling a Ucrainei peste 300 de copii și tineri au trecut prin școala tânărului antrenor român. Unii înregistrând succese remarcabile la competițiile naționale și internaționale, îi este astăzi recunoscător.

Zilele acestea Marius Baica, absolvent al Gimnaziului ”Alexandru cel Bun” din Cernăuți s-a învrednicit de titlul de ”Antrenorul anului” în Ucraina la Armwrestling.”

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Material video
BucPress TV: Tânărul sportiv cernăuțean Marius Baica s-a învrednicit de titlul ”Antrenorul Anului” la Armwrestling (VIDEO)

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 159


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți