Social
Redactor: Mariana Struț
24 ianuarie 2022

Târgul de Crăciun din Cernăuți a fost deteriorat de un autoturism

Târgul de Crăciun din Cernăuți a fost deteriorat de un autoturism
24 ianuarie 2022

Târgul de Crăciun din Cernăuți a fost deteriorat de un autoturism

Accidentul a avut loc în Piața Catedralei, în jurul orei 4 dimineața în data de 24 ianuarie. Polițiștii de patrulare au întocmit trei protocoale administrative pentru șoferul care se afla în stare de ebrietate, potrivit Poliției regionale din Cernăuți.

Polițiștii de patrulare au primit azi, în jurul orei 4 dimineața, un raport privind un accident petrecut în Piața Catedralei. ”Polițiștii au descoperit că șoferul, în vârstă de 34 de ani, conducând automobilul BMW nu a reușit să conducă pudent admițând ciocnirea cu alte autoturisme parcate pe maginea drumului, după care a fost aruncat în gard și carusel. Din fericire, șoferul nu a fost rănit”, se arată în comunicat, potrivit ACC.

În timpul convorbirii cu șoferul, ofițerii de patrulare au depistat că acesta are semne de intoxicație cu alcool. Șoferul a refuzat să facă test pentru stare de ebrietate. Apoi, polițiștii au întocmit materiale administrative pentru șofer în conformitate cu art. 124 (Încălcarea regulilor de circulație, care a dus la producerea unui accident), partea 1 a art. 130 (Conducerea în stare de ebrietate) și în conformitate cu art. 126 (Conducerea unui vehicul de către o persoană care nu are dreptul de a conduce).

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 234


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți