Social
20 ianuarie 2022

Toate școlile medii de cultură generală din regiunea Cernăuți vor intra în carantină

Toate școlile medii de cultură generală din regiunea Cernăuți vor intra în carantină
20 ianuarie 2022

Toate școlile medii de cultură generală din regiunea Cernăuți vor intra în carantină

Din cauza răspândirii coronavirusului și a altor boli sezoniere, autoritățile regiunii Cernăuți au decis să pună în carantină toate școlile.

Vacanța ”obligatorie și neprogramată” în instituțile mediu de învățământ va începe din 21 ianuarie. Despre acest lucru comunică pe pagina de Facebook Adminsitrației regionale de  stat Cernăuți.

"Învățământul în mediul on-line este intridus pentru o perioadă de două sâptămâni. Respectiva decizie a fost luată astăzi, 20 ianuarie, de către Comisia regională pentru siguranța tehnologică și de mediu și situații de urgență în cadrul unei ședințe", se arată în comunicat.

Administrația Regională de Stat Cernăuți a explicat introducerea carantinei prin răspândirea infecției coronavirus COVID-19 și circulația bolilor sezoniere.

Vom reaminti, potrivit unei informații difuzate de agenția de știri ucrainene, în data de 18 ianuarie o serie de serie de instituții de învățământ din Cerkasy și Mykolaiv au fost transferate la învățământul la distanță din cauza avertizărilor edspre posibilele instalări de materiale explozive în școli.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 383


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți