Social
Redactor: Elvira Chilaru
05 octombrie 2021

Tot mai mulți ucraineni încearcă să treacă frontiera cu certificate false de vaccinare

Tot  mai mulți ucraineni încearcă să treacă frontiera cu certificate false de vaccinare
05 octombrie 2021

Tot mai mulți ucraineni încearcă să treacă frontiera cu certificate false de vaccinare

În weekend, polițiștii de frontieră transcarpatici au depistat 3 certificate false de vaccinare.  2 cetățeni au prezentat un certificat de vaccinare cu un vaccin nerecunoscut în Ucraina.

Potrivit serviciului de presă al Detașamentului de frontieră Mucacevo din Transcarpatia, 13 ucraineni au încercat să treacă frontiera cu certificate de vaccinare false.

Încă doi cetățeni ai Ungariei, în drum spre Ucraina, au oferit polițiștilor de frontieră certificate privind un curs complet de vaccinări împotriva vaccinului COVID-19, care nu este inclus în lista OMS, autorizată în Ucraina.

De asemenea, după ce au primit un refuz de intrare în Ucraina, străinii au încercat să dea 5 mii de forinți mită.

„În ceea ce privește cetățenii Ucrainei care au prezentat certificate de vaccinare falsificate la trecerea frontierei, polițiștii de frontieră au informat și Poliția Națională, deoarece acțiunile compatrioților noștri prezintă semne ale unei infracțiuni în conformitate cu partea 4 a articolului 358 din Codul penal („Falsificarea de documente, sigilii, ștampile și formulare, vânzarea sau utilizarea de documente falsificate, sigilii, ștampile"), și anume: utilizarea unui document falsificat, ceea ce e pasibil de o  amendă de până la cincizeci de venituri minime neimpozabile sau arest de până la șase luni sau restricționarea libertății de până la doi ani", se specifică  în mesajul poliției.

Agenția BucPress  - www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 812


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți