Social
Redactor: Elvira Chilaru
22 septembrie 2021

Transcarpatia a primit medicamente de acțiune directă asupra coronavirusului

Transcarpatia a primit medicamente de acțiune directă asupra coronavirusului
22 septembrie 2021

Transcarpatia a primit medicamente de acțiune directă asupra coronavirusului

560 de fiole de Bamlanivimab și 1.120 fiole de Etesevimab, medicamente destinate tratamentului pacienților cu COVID-19, au fost livrate în regiunea Transcarpatia.

Mecanismul acțiunii lor este de a bloca amplasarea virusului pe membrana celulară. Acest lucru împiedică SARS-CoV-2 să pătrundă în celulele umane, ceea ce neutralizează virusul și împiedică dezvoltarea COVID-19.

De asemenea, Ordinul Ministerului Sănătății din 20.09.2021 № 1979 a actualizat protocolul „Furnizarea de asistență medicală pentru tratamentul bolii coronavirus (COVID-19)”, care prevede posibilitatea utilizării medicamentelor Bamlanivimab și Etesevimab. Medicii care îngrijesc pacienții cu COVID-19 vor avea acum instrucțiuni clare cu privire la cazurile de boală și  modul de utilizare corectă a acesteia.

Medicamentele  au fost livrate Ucrainei pe 4 septembrie cu asistența Ambasadei Ucrainei în Statele Unite drept ajutor umanitar oferit de organizația de caritate americană Direct Relief, potrivit Ministerului Sănătății.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 255


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți