Social
Redactor: Elvira Chilaru
21 decembrie 2021

Transcarpatia: percheziții la organizatorii traficului cu imigranți ilegali

Transcarpatia: percheziții la organizatorii traficului cu  imigranți ilegali
21 decembrie 2021

Transcarpatia: percheziții la organizatorii traficului cu imigranți ilegali

Polițiștii de frontieră ai Departamentului Principal de Investigare Operativă  al Detașamentului Mucacevo împreună cu polițiștii departamentului pentru Migrație  din regiunea Traaanscarpatia  și forțele speciale ale unității de frontieră „DOZOR” au inițiaat un  proces penal împotriva unui grup de migranți ilegali reținuți.

Interogând migranții ilegali care au fost găsiți și reținuți la 16 decembrie 2021 în clădirea unei școli abandonate din satul Apșa de Jos, raionul Teaciv (Teceu), oamenii legii l-au identificat pe organizatorul migrației  ilegale a străinilor, precum și complicele acestuia. Ambii bărbați sunt cetățeni ai Ucrainei, locuitori ai satului Apșa de Jos.

În cadrul perchezițiilor la două adrese au fost găsite și ridicate lucruri care ar putea deveni dovezi ale activității ilegale a suspecților: un caiet cu fișele de evidență a suspecților, telefoane mobile și cartele SIM ale operatorilor de telefonie mobilă, certificate medicale etc. În prezent, problema declarării suspiciunii de comitere a unei infracțiuni în temeiul părții 2 este în curs de soluționare. Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă de la  cinci până la șapte ani de închisoare, a declarat serviciul de presă al Detașamentului de Frontieră Mucacevo.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 215


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți